9. Indoor Open Belišće

2017-11-25

U organizaciji Aerokluba Osijek i ZTK Valpovo-Belišće, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog zrakoplovnog saveza, 25.11.2017. godine u Belišću je održan 9. po redu - Belišće Indoor Open 2017. u kategorijama papirnati avioni, F1N-150 i F1N.

U kategoriji papirnatih aviona sudjelovalo je sveukupno 40 natjecatelja, članovi MK Zaprešić, OSA Kutina, AK Brod, AK Osijek i ZTK Valpovo-Belišće. 

1. mjesto u ukupnom poretku osvojio je Damir Kosir iz MK Zaprešić, 2. mjesto osvojio je Antonio Ozimec iz OSA Kutina, dok je 3. mjesto zauzeo Darko Ozimec također iz OSA Kutina. 

U konkurenciji mlađih juniora, 1. mjesto osvojio je Tin Galeta iz AK Sl. Brod, 2. mjesto osvojila je Lea Višinger iz AK Osijek, dok je 3. mjesto zauzeo Luka Mihaljević iz CTK Valpovo-Belišće. 

Mario Heđi, član CTK Valpovo-Belišće osvojio je 1. mjesto u konkurenciji Kadeta-Komaraca, 2. mjesto osvojila je Hana Višinger iz AK Osijek, dok je 3. mjesto osvojio Lovro Slanović također iz AK Osijek.

U kategoriji F1N-150 od ukupno 24 natjecatelja iz MK Zaprešić, AK Karlovac, OSA Kutina, AK Nova Pazova, AK Brod, ZTK Valpovo-Belišće i AK Osijek.

1. mjesto u ukupnom poretku osvojio je Alen Tucman iz MK Zaprešić, 2. mjesto Damir Kosir iz MK Zaprešić, dok je 3. mjesto zauzeo Vilim Zobec iz AK Karlovac. 

U kategoriji Juniora, 1. mjesto osvojio je Alen Tucman iz MK Zaprešić, 2. mjesto Antonio Ozimec iz AK Osa Kutina, dok je 3. mjesto zauzeo Ivan Kelam Rupčić iz AK Osijek. 

Titulu najboljeg mlađeg juniora osvojio je Ivan Kelam Rupčić iz AK Osijek, 2. mjesto osvojio je Borna Zobec iz AK Karlovac, dok je 3. mjesto osvojio Krešimir Plavetić također iz AK Karlovac. 

U konkurenciji Kadeta-Komaraca, 1. mjesto osvojio je Borna Zobec, član AK Karlovac, 2. mjesto zauzela je Lea Višinger iz AK Osijek, dok je 3. mjesto osvojila Hana Višinger, također članica AK Osijek.

U kategoriji F1N sudjelovalo je sveukupno 16 natjecatelja iz AK Karlovac, MK Zaprešić, OSA Kutina, AK Osijek i AK Nova Pazova.

1. mjesto u ukupnom poretku osvojio je Vilim Zobec iz AK Karlovac. 2. mjesto zauzeo je Damir Kosir, a 3. mjesto Alen Tucman, oboje članovi MK Zaprešić. 

Najbolji rezultat u kategoriji Juniora ostvario je Alen Tucman iz MK Zaprešić,i tako zauzeo 1. mjesto. 2. mjesto osvojio je Antonio Ozimec iz AK Osa Kutina, dok je 3. mjesto zauzeo Krešimir Plavetić iz AK Karlovac. 

U konkurenciji Mlađih Juniora, 1. mjesto osvojio je Krešimir Plavetić, član AK Karlovac, dok su 2. i 3. mjesto zauzeli članovi AK Osijek, Leon Činčurak i Ivan Kelam Rupčić. 

U konkurenciji Kadeta-Komarca, članice AK Osijek, zauzele su: Hana Višinger 1. mjesto, Mihaela Radić 2. mjesto i Lea Višinger 3. mjesto.