Arijan Hucaljuk - ponovni SVJETSKI PRVAK!

2018-07-31

Arijan Hucaljuk, reprezentativac Hrvatskog zrakoplovnog saveza, dugogodišnji član Aerokluba Brod iz Slavonskog Broda, titulu svjetskog prvaka u kategoriji radio upravljanih jedrilica (F3J) u zrakoplovnom modelarstvu, koju ponosno nosi iz 2016.g., obranio je na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu u Rumunjskoj i to u konkurenciji od ukupno 46 natjecatelja iz 16 zemalja svijeta.

Prošlogodišnjom obranom titule europskog prvaka koju nosi od 2015.g. i ovogodišnjim zlatnim uspjehom na svjetskom prvenstvu, Arijan Hucaljuk i dalje ponosno drži titulu aktualnog svjetskog i europskog prvaka u kategoriji F3J - radio upravljanih jedrilica.

Arijan je ove godine nastupio po prvi puta i u drugoj modelarskoj kategoriji radio upravljanih jedrilica (F3K) na Europskom prvenstvu koje je održano u Slovačkoj početkom srpnja i osvojio srebrnu medalju, te će ove godine nastupiti u još jednoj modelarskoj kategoriji radio upravljanih jedrilica (F5J) na predstojećem Europskom prvenstvu u Bugarskoj i to sredinom mjeseca kolovoza. Želimo mu puno uspjeha !!!