DP u preletima parajedrilicom

2023-08-07

DP u preletima parajedrilicom - Ivanec Open 2023

U organizaciji KPJ Let i KPJ Jastreb, u razdoblju od 07. do 09. srpnja 2023. godine, na Ravnoj Gori i Ivančici održano je Otvoreno DP u preletima parajedrilicom Ivanec Open 2023.

Na natjecanju je sudjelovalo 49 letača, 31 hrvatski natjecatelj, te 18 stranih natjecatelja.

U ukupnoj pojedinačnoj hrvatskoj konkurenciji, od ukupno 31 natjecatelja, 1. mjesto osvojio je Antun Lovrec, 2. mjesto zauzeo je Damir Habek, dok je 3. mjesto osvojila Sara Lovrec, svi članovi KPJ Let.

U ženskoj pojedinačnoj hrvatskoj konkurenciji 1. mjesto osvojila je Sara Lovrec iz KPJ Let, 2. mjesto osvojila je Diana Žgela iz ZK Aerotika, dok je 3. mjesto zauzela Inja Šporer iz AK Flyway.

Od ukupno 9 ekipa koje su sudjelovale na državnom prvenstvu, 1. mjesto osvojili su članovi ekipe KPJ Let u sastavu Antun Lovrec, Damir Habek, Sara Lovrec, Alen Horvat, Danko Petrin, Zoran Domitran, Mario Trgovec i Anamarija Lovrec, 2. mjesto zauzeli su članovi ekipe AK Flyway u sastavu Davor Kunst, Inja Šporer, Den Eror i Josip Stepanić, dok su 3. mjesto zauzeli članovi ekipe ZK Fenis u sastavu Vedran Misir, Krešo Kovačić, Antoni Buljan i Hrvoje Čačić.

Svi rezultati dostupni su putem poveznice: https://civlcomps.org/event/ivanec-open-2023-the-last-dance/results