DP u preletima parajedrilicom - Ivanec Open 2022

2022-06-21

U organizaciji KPJ Let i KPJ Jastreb, u razdoblju od 09. do 12. lipnja 2022. godine, na Ravnoj Gori i Ivančici održano je Otvoreno DP u preletima parajedrilicom Ivanec Open 2022. 

Na natjecanju je sudjelovalo 48 letača, 28 hrvatskih natjecatelja, te 20 stranih natjecatelja iz Slovenije, Srbije, Austrije i Italije.

U ukupnoj pojedinačnoj hrvatskoj konkurenciji, od ukupno 28 natjecatelja, 1. mjesto osvojio je Antun Lovrec iz KPJ Let, 2. mjesto zauzeo je Karlo Bonačić iz ZK Parafreek, dok je 3. mjesto zauzela Sara Lovrec iz KPJ Let.

U ženskoj pojedinačnoj hrvatskoj konkurenciji 1. mjesto osvojila je Sara Lovrec iz KPJ LET, 2. mjesto osvojila je Diana Žgela iz ZK Aerotika, dok je 3. mjesto zauzela Inja Šporer iz PJK Zagreb.

Od ukupno 9 ekipa koje su sudjelovale na državnom prvenstvu, i to KPJ Let, ZK Parafreek, LK Parafreek, KSL Grif, KPJ Jastreb, ZK Fenis, PJK Zagreb, ZK Aerotika i AK Flyway, 1. mjesto osvojili su članovi ekipe KPJ Let, 2. mjesto zauzeli su članovi ZK Parafreek, a 3. mjesto osvojila je ekipa LK Parafreek.