Najava Foruma o uporabi zračnog prostora u RH (30.9.2023.)

2023-09-25

Forum o uporabi zračnog prostora u Republici Hrvatskoj

U sklopu provedbe godišnjeg plana konzultacija Hrvatske kontrole zračne plovidbe s korisnicima zračnog prostora najavljujemo vam organiziranje Foruma o uporabi zračnog prostora u Republici Hrvatskoj. Forum će se održati u subotu, 30.9.2023. godine, od 09:00 do 16:00 sati na Fakultetu prometnih znanosti - Znanstveno-učilišni kampus Borongaj (Objekt 69, Borongajska 83a, 10 000 Zagreb).

Edukativne prezentacije koje će se prezentirati pokrivaju područja sportsko-rekreativne uporabe zračnog prostora, aktivnosti sustava bespilotnih zrakoplova i sigurnosti (safety) zračnog prometa/prostora. U sklopu Foruma planirana je i diskusija s korisnicima zračnog prostora kako bi se potaknula konstruktivna rasprava i kako bi se približilo korisničko iskustvo uporabe zračnog prostora.

Kapacitet dvorane je do 100 osoba, a u sklopu Foruma biti će organiziran ručak u organizaciji Hrvatske kontrole zračne plovidbe.

Forum će biti prenošen i putem mrežne platforme Microsoft Teams o čemu će korisnici biti naknadno obavješteni, a isto će biti objavljeno i na AMC Portalu (rubrika Vijesti).

Molimo Vas da prijavu izvršite putem poveznice: https://www.surveymonkey.com/r/G8SJGMC.  

Toni Zlopaša

Voditelj civilnog ovlaštenog subjekta (CIV AA)
E:toni.zlopasa@crocontrol.hr, civaa@crocontrol.hr