Državno padobransko prvenstvo RH 2018.

2018-05-07

Državno padobransko prvenstvo Republike Hrvatske u skokovima na cilj 2018. održano je 05. i 06. svibnja 2018. u Osijeku, u organizaciji Aerokluba Osijek, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog zrakoplovnog saveza. Na prvenstvu su sudjelovali natjecatelji iz pet klubova i to: PK Croatia, AK Sinj, AK Cumulus, AK Borovo i AK Osijek.

Najbolji rezultat pojedinačno i 1. mjesto osvojio je Damir Sladetić (PK Croatia), 2. mjesto zauzeo je Nebojša Ilić (PK Croatia), dok je 3. mjesto zauzeo Željko Žrvnar (AK Cumulus).

Ekipno je 1. mjesto zauzela ekipa PK CROATIA - Zagreb u sastavu Damir Sladetić, Antun John, Hrvoje Sladetić i Nebojša Ilić, 2. mjesto zauzela je ekipa domaćina, AK OSIJEK u sastavu Denis Husar, Siniša Živko, Zvonimir Hromatko, Jadranka Zaradić i Helena Janson, dok je 3. mjesto zauzela ekipa AK SINJ u sastavu Jurica Jagnjić, Matko Vuković, Nikola Bašić, Andrija Kovačević i Tino Milanović.

Detaljne rezultate pogledajte u Biltenu.

Zahvaljujemo Aeroklubu Osijek na odlično organiziranom i održanom prvenstvu, te upućujemo čestitke Državnom prvaku i svim sudionicima!

.

                                                         Izvor: YouTube; Slavonska Televizija