Među najuspješnijima u 2017.g.

2017-12-20

Na svečanom proglašenju najboljih sportaša 2017. godine od strane HOO, reprezentativci HZS, Igor Bombek i Robert Leško, našli su se u društvu najuspješnijih sportašica, sportaša i trenera u Hrvatskoj. 

Na svečanom proglašenju najboljih sportaša 2017. godine od strane Hrvatskog olimpijskog odbora, održanom 20. prosinca u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, reprezentativci Hrvatskog zrakoplovnog saveza, Igor Bombek i Robert Leško, našli su se u društvu najuspješnijih sportašica, sportaša i trenera u Hrvatskoj.

Igor Bombek i Robert Leško iznimni su sportaši i reprezentativci dugi niz godina, a u 2017. godini ostvarili su zavidne, vrhunske rezultate na Svjetskom prvenstvu u F1ABC kategoriji, koje se održavalo u kolovozu 2017. u Mađarskoj, osvojivši titule prvaka i viceprvaka svijeta!

Igor Bombek s osvojenom zlatnom medaljom i Robert Leško s osvojenom srebrnom medaljom u konkurenciji od ukupno 113 natjecatelja iz 40 zemalja svijeta, uzdigli su Hrvatsku na prvo mjesto u svjetskom modelarskom poretku u kategoriji slobodno letećih modela.

Hrvatski olimpijski odbor naše je reprezentativce svrstao među najuspješnije sportaše 2017. godine, dodijelivši Igoru Bombeku 5. mjesto, dok je Robert Leško, po izboru HOO, 16. najuspješniji sportaš 2017. godine. Na linku pogledajte ukupni poredak:https://bit.ly/2DtrIxY.

Čestitke reprezentativcima!